Crew

Logistieke Crew

Sitecrew

De werkzaamheden die we kunnen aanbieden zijn de opbouw en afbouw van je evenement. Denk hierbij aan het plaatsen van hekken, vloerdelen leggen, banners ophangen, foldtables plaatsen, barriers zetten etc.. Onze crew is van alle markten thuis en werkt geheel zelfstandig. Twijfel je nog neem dan contact op.

Decorbouw

Van banners tot aanschroefwerk, onze bouwers hebben ervaring en weten van elk soort materiaal iets moois te maken. Elk team heeft z’n eigen gereedschap waaronder een schroefmachine en een hoop handgereedschap. Handig voor elk evenement.

Heftruckchauffeur

Al onze heftruckchauffeurs hebben ervaring met het besturen van een heftruck en zijn gecertificeerd.

Hoogwerker

Al onze mensen hebben ervaring met het besturen van een hoogwerker en zijn gecertificeerd.

Horeca Crew

Gastvrouwen/ Gastheren

Al onze gastvrouwen/gastheren hebben ervaring en zorgen ervoor dat de gasten van alle gemakken worden voorzien. De gasten worden begeleid vanaf het moment dat ze binnenkomen tot het moment dat ze weer weggaan.

Barpersoneel

Ons barpersoneel heeft ervaring en zorgen voor een onmisbare schakel op je evenement. Ze zorgen ervoor dat de gasten zich op hun gemak voelen en niets te kort komen. Ons barpersoneel kan de standaard dranken ook het serveren.

Beveiliging Crew

Beveiliging

Zonder beveiliging zijn er geen evenementen. Dus een onmisbare schakel op je evenement, want de bezoekers moeten zich veilig voelen, want mits er toch calamiteiten uitbreken kan het zijn dat je vergunning in wordt getrokken, en dat willen we niet. Al onze beveiligers zijn gecertificeerd en weten van aanpakken.